Välkommen till Livgardet, Sveriges största community för Elder Scrolls Online

Livgardet grundades med tanken att skapa ett avslappnat community där vi gemensamt umgås och skapar kontakter och vänner. Hela iden är att vi ska kunna växa vidare och ändå hålla kontakten mellan olika spel och eller bara för er som kanske vill vara med och ha ett ställe där ni har era vänner. Vare sig du är ny eller veteran, gammal som ung, Tjej eller kille så¨ska du känna dig välkommen hos oss.

Recent content by Zand3rs

 1. Zand3rs

  Det är lite rörigt just nu.

  Som ni alla ser så är det lite rörigt. många samtidiga tester och förändringar sker parallellt med varandra just nu. men snart ska det bli ordning och reda. me ni är alla välkomna att skriva och umgås så mycket ni orkar. Med vänlig hälsning, Zand3rs
 2. Zand3rs

  Välkommen till Livgardet

  Välkommen till Livgardet, Sveriges största community för Elder Scrolls Online Livgardet grundades med tanken att skapa ett avslappnat guild där vi gemensamt umgås och tar oss an alla aspekter av Elder Scrolls så vare sig du är ny eller gammal i Eso så är du varmt välkommen hos oss. Vi umgås...
 3. Zand3rs

  Livgardets Regler (Viktigt)

  Regler Vänligen respektera andra spelare och var inte störande genom att bete dig opassande. Detta är en spelgemenskap och individer som beter sig onormalt mot andra spelare och är odrägliga kommer att tas bort. Fusk, exploatering eller hacking kommer att leda till borttagning från guilden och...

Om Livgardet.
Livgardet's community är till för att ha en central mötesplats för våra medlemmar där mottot är att ha ett välfungerande och väl omhändertaget Community.

Vi Startade i slutet av 2020 och vårat mål är att utvecklas och tillgodose så mycket vi kan för ett fungerande Community.

The Elder Scrolls®️ Online is developed by ZeniMax Online Studios LLC, a ZeniMax Media company. ZeniMax, The Elder Scrolls, ESO, Bethesda, Bethesda Softworks and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the US and other countries. livgardet.se is not affiliated with ZeniMax.

Vill du hjälp oss ?
Utom att bara vara en underbar människa som tycker om att komma hit och umgås medd oss så vill du ge oss en möjlighet att få äras av din hjälp. Underbart, ta kontakt med någon i staff via länken nedan så hjälper dom dig gärna vidare.
 • Till listan på staff
 • Viktiga länkar.
  Våran Host.
 • Kontakta oss.
 • Top