Välkommen till Livgardet, Sveriges största community för Elder Scrolls Online

Livgardet grundades med tanken att skapa ett avslappnat community där vi gemensamt umgås och skapar kontakter och vänner. Hela iden är att vi ska kunna växa vidare och ändå hålla kontakten mellan olika spel och eller bara för er som kanske vill vara med och ha ett ställe där ni har era vänner. Vare sig du är ny eller veteran, gammal som ung, Tjej eller kille så¨ska du känna dig välkommen hos oss.

Välkommen till Livgardet

Zand3rs

Administrator
Staff member
Välkommen till Livgardet, Sveriges största community för Elder Scrolls Online


Livgardet grundades med tanken att skapa ett avslappnat guild där vi gemensamt umgås och tar oss an alla aspekter av Elder Scrolls så vare sig du är ny eller gammal i Eso så är du varmt välkommen hos oss.

Vi umgås ofta i voice på vår livliga discord men uppskattar alla typer av socialt engagemang, gemenskapen i vårt guild har vuxit fram till att vara enligt många av oss en av de bästa ställena att umgås och spela på.

Vi kör regelbundet trials på alla nivåer och det går alltid att hitta spelare att få hjälp med att göra dungeons, quest eller annat i spelet, samt att vi ofta kör världsevent där vi springer runt i olika zoner och tillsammans tar oss an olika grupp-content.
Givetvis spelar vi även en hel del PvP men främst i Ebonheart Pact.

Är du ny till spelet så har vi en uppsjö av duktiga och dedikerade spelare som tycker om att hjälpa till så att även du ska få en så bra upplevelse som möjligt i det bästa mmo:t som finns på marknaden idag.

Vi hittar titt som tätt på lite andra tävlingar som outfit-tävling och hustävling


Kontakta nedan om ni undrar över något relaterat till respektive roll.

Guildadmins.

Vrazh, Bionaire, Zand3rs, HeartStab

Staff: Mikki, Emmasson, Guransson, Urfader
 
Last edited:

Om Livgardet.
Livgardet's community är till för att ha en central mötesplats för våra medlemmar där mottot är att ha ett välfungerande och väl omhändertaget Community.

Vi Startade i slutet av 2020 och vårat mål är att utvecklas och tillgodose så mycket vi kan för ett fungerande Community.

The Elder Scrolls®️ Online is developed by ZeniMax Online Studios LLC, a ZeniMax Media company. ZeniMax, The Elder Scrolls, ESO, Bethesda, Bethesda Softworks and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the US and other countries. livgardet.se is not affiliated with ZeniMax.

Vill du hjälp oss ?
Utom att bara vara en underbar människa som tycker om att komma hit och umgås medd oss så vill du ge oss en möjlighet att få äras av din hjälp. Underbart, ta kontakt med någon i staff via länken nedan så hjälper dom dig gärna vidare.
  • Till listan på staff
  • Viktiga länkar.
    Våran Host.
  • Kontakta oss.
  • Top